Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie

ICECHIM

Recrutare continuă

Succesul nostru depinde de calitatea angajaților noștri. De aceea, am făcut o prioritate din construirea unei culturi organizaționale care să recompenseze performanța și să cultive talentul. Indiferent de numărul premiilor atrase de calitatea și diversitatea proiectelor pe care le livrează INCDCP-ICECHIM, angajații noștri țin cont de ceea ce este important: inspirarea încrederii în cercetare-dezvoltare și facilitarea schimbărilor durabile pentru societate.


De aceea căutăm talente, în sensul cel mai larg al termenului. Știm, cu adevărat, că diferențele dintre colegi generează nu doar mai multe idei, ci și mai bune.

INCDCP-ICECHIM nu acceptă CV-uri nesolicitate de la recrutori sau agenții de ocupare a forței de muncă ca răspuns la anunturile mediatizate pe pagina Carieră a website-ului https://icechim.ro sau la notele de informare de pe conturile de rețelele sociale ale INCDCP-ICECHIM.

INCDCP-ICECHIM nu va lua în considerare și nu va fi de acord cu plata unor compensații aferente recomandărilor sau a unei taxe de recrutare asociate CV-urilor nesolicitate.

INCDCP-ICECHIM își rezervă în mod explicit dreptul de a contracta – fără nicio obligație financiară față de recrutor sau agenție, acei candidați care vizează oportunități de încadrare mediatizate și atribuibile prin concurs de dosare, pentru care vor fi contactați doar candidați al căror profil profesional – așa cum reiese din CV-ul transmis voluntar, corespunde cu cel al candidatului căutat. Orice CV-uri nesolicitate, inclusiv cele transmise managerilor de departamente, sunt considerate a fi proprietatea INCDCP-ICECHIM și nu comportă obligații inerente niciuneia dintre părți.

Pentru mai multe informații despre modul în care INCDCP-ICECHIM gestionează datele tale cu caracter personal îți recomandăm să citești Politica de Confidențialitate, protecție a datelor cu caracter personal și siguranță în mediul on-line.

Dacă dorești să ni te alături în explorarea frontierelor sau în cadrul serviciilor de suport pentru cercetare-dezvoltare și nu ai găsit oportunități de încadrare curente care să se potrivească profilului tău, te invităm să îți exprimi interesul și să ne trimiți cel mai recent CV, completând formularul de mai jos.