Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie

ICECHIM

Parteneri

După 1994, Institutul de Cercetări Chimice s-a adaptat noilor condiții economice datorate reformelor economice structurale preliminare aderării la Uniunea Europeană și noilor sisteme de finanțare a cercetării, orientându-se treptat către cerințele întreprinderilor mici și mijlocii.


În anul 2004 Institutul de Cercetări Chimice a devenit Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie şi Petrochimie – ICECHIM, (INCDCP-ICECHIM), furnizând societății cercetări aplicative și studii teoretice în domeniul chimiei și petrochimiei. Astfel își revendică poziția de lider național în domeniile prioritare de activitate.


Scopul actual al INCDCP – ICECHIM este afirmarea ca institut național din categoria celor acreditate pentru calitățile deosebite: susținerea performanței și creșterea semnificativă a vizibilității pe plan european.

INCDCP – ICECHIM beneficiază de o rețea extinsă de colaboratori la nivel național și internațional, afirmându-se drept unul dintre cele mai prominente institute de cercetare-dezvoltare românești.

Parteneri Media